Underbar söndag!

| | Comments (2)

Vilken underbar dag! Solen sken hela dagen och jag gick omkring i kortbyxor utan att frysa! Låg och solade och värmde ut vintern ut själen i 1.5 timmar medans jag väntade på Jalle skulle komma och grilla med oss.

Innan dess så var vi och övningscyklade med Tovah. Det var jobbigt dock. Tovah cyklade till Slempan och tillbaka och körde flera varv på F-husets parkering.

En riktig slappdag som var mycket skön! Solen tar dock på krafterna och igår var jag faktiskt på Jalles födelsedagskalas! Vi var ett gäng som köpte alla de 5 första säsongerna på DVD av Simpsons åt honom. Här är kortet jag gjorde åt honom! Fint va? Tovah gjorde en helt egn bok åt Jalle på Teknikens Hus, en bok med riktig bindning i ryggen och altlt. Här öppnar de hennes paket! Tårta fick vi också! Jalle är skoj, han skulle städa innan alla började komma men han somnade vid 12 och vaknade 1430, stressade iväg till bolaget och Willis och sedan kom de första gästerna! Vi fick städa, göra tårtor med mera :) Skojjig Jalle! Och idag skulle han städa men då drog jag iväg honom till oss där vi grillade, spelade spel med mera. Skoj skoj skoj.

Under den gågna veckan har mitt humör gått väldigt upp och ner varje dag och jag har kommit fram till att det går ner och jag blir vresg om jag äter mycket socker dagen innan. Kåre tyckte i alla fall tidigare i veckan att det var jättetydligt när jag åt socket och nör jag inte gjorde det. Jag märker det tydligt och alla andra borde märka det med, till och med i KOMmet borde det märkas en skillnad.

Fick en riktig kick av att H323 sakerna gick bra i Berlin. Det var skoj. Hoppas det bli bra med affärer pga det!

Nu är det nog dags att hoppa i säng och läsa lite.

Förresten som ni märkte så var Johanna bättre idag. Hon fick penicilin i fredags av doktorn och idag var hon inte ljuskänslig längre!

Sov gott och låt inte sänglössen bita er!

2 Comments

Ska du vara med på en konferens om Microlearning i Innsbruck i juni? Har du sett att det kanske blir en BlogWalk i samband med konferensen?

http://www.zylstra.org/blog/archives/001643.html

Tack för tipset. Jag är på programkommitén för Microlearning men jag vet inte om jag skall åka eller inte. Jag är ju en exhibitionist som skriver om mitt liv publikt men jag är egentligen inte så aktiv runt just bloggande.

Skall du dit?

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 24, 2005 9:26 EM.

Human Communication of the Future was the previous entry in this blog.

Cykla is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.