Tvättmaskin

| | Comments (1)

Och så har man ftt en ny tvättmaskin också. Inkopplad och färdig är den och vi har kört en första omgång tvätt. Vad tyst den var och vad tort det blev efter den var klar. Vilken skillnad mot vår gamla Whirlpool där det knappt blev rent och inte speciellt tort efter den var klar heller. Nu skall vi bara få den gamla till tippen. Förresten, jag kan laga den på hemförsäkringen för 1000:- så om någon vill ha en lagad maskin för 1000:- så säg till.

Sedan kan vi sätta upp en pryl till på trasiga listan denna vecka. Micron värmer ungefär varannan gång samt auto-defrost har lagt av. Den går på garanti dock och stället den skulle till var nära (Porsöns industriområde).

TVn har vi fått reda på att den kan lagas på hemförsäkringen mot självrisk på 1000:-. Jag är ganska övertygad om att den kommer at kota mer att laga. Det gör det alltid. För 1000:- har de ju knappt hunnit öppna den. Duktig fru som kollade upp det. Upp till 18000 får reparationen kosta.

Uterumssakerna har kommit till Luleå, kom 06:52 idag men inte har de aviserat utkörning. Jaja, det är tur att jag egentligen inte vill ha sakerna nu annars hade jag varit arg på dem.

Och regnar och haglar gör det. Dumma väder. I em skall vi på fika på dagis med Tovlingen. Hon har blivit så duktig på att skriva nu. Hon skriver riktigt ordentligt.

Kram på er!

1 Comments

Hej..jag har en trasig tvättmaskin, som jag undrar om du kan laga den hemma hos oss.den vägrar och pumpa ut vatten..mvh Changiz bor i västerås

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 7, 2005 11:40 FM.

Grillat was the previous entry in this blog.

Tidning is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.