TV trasig

| | Comments (8)

Men suck, vaknade dagen med ett högt surrande ljud. Det var TVn som hade bestämt sig för att den inte skulle vara med oss längre. Det är en Loewe Credo 32" som senast igår kväll funkade perfekt. Symptomen är att man slår på den så surrar den i några sekunder och sedan slår av sig. Det är alltså någon spänningregulator eller dyligt som är trasig. Kostar säkert alldeles för mycket att reparera :(

8 Comments

Min 35 år gamla tv är på väg att ge upp oxå, så igår 10 innan stängning för vi in till El-Giganten och köpte en tv.

Jag tror du dock känner mig bättre än så :) Jag måste(?) ha det bästa. Loewe anses många vara TV-apparaternas rollsroyce. I alla fall på CRT. På Plasma har de nog halkat efter.

Känns dock mycket dumt att köpa en ny Plasma just nu eftersom majoriteten inte klarar av riktig HDTV. Jag vill ha en 40" 1920x1200 skärm :)

Självklart ska man ha det man vill ha men min plånbok kan nog inte jämföras med din riktigt så....

Självklart. Jag var lite ironisk gällande mig själv :)

Förstod det men viljan att ha dyra saker finns hos mig med men....vill just nu ha en digitalkamera, fick tipset av Göran att en Canon PowerShot A95 skulle passa mig.

Förresten, kollat MIN nya blog?

En A95 blir säkert jättebra. Personligen är jag en Ixus fan men Göran brukar ju ha koll på läger när det gäller kameror så den är säkert bäst för dig!

Jag har tittat på din blog någon enstaka gång. Jag är egoistiskt numer och läser inte så många andra bloggar. Bara skriver emellanåt. Har tyvärr inte så mycket tid att läsa bloggar....

Detta hände nyligen för mig på min Loewe Aconda. Förmodligen en kondensator som gick. Ruggigt knäckande. Har du fixat Credon?

Vem är Göran? Behöver råd betr.PowerShot A95.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 3, 2005 8:01 FM.

Pinnklocka was the previous entry in this blog.

RAID suger is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.