Slut

| | Comments (0)

Nu är det slut. Dena dag alltså. Dags att lägga sig och läse en god bok.

Var ute och gick på en promenad bortåt Björbyn idag em och det var riktigt skönt. Under dagen pratade Kåre om att åka upp i fjällen och tälta och det gjorde mig mycket sugen. Nog dags för Tovahs första fjällvandring snart, eller hur? Tänkte man kunde ta tre nätter i Trolldalen (söder om Vassijaure) enligt baslägersprincipen. Dvs, man lämnar all packning och tält på ett ställe och tar dagsturer. Det är ca 5KM från tåget med stigning till tältplatsen och jag undrar om Tovah orkar. Jag tror det. Hon går 3KM idag (platt) utan problem.

Våra uterumsväggar är på väg och de kom till Umeå 18.26 idag. Johanna var och införskaffade infravärmemoduler idag. 3 stycken blev det för det var rea på OBS.

Jag blev lite trörr på jobbet idag under eftermiddagen. Vi har ju gjort en omorganisation inom Systemteknik och jag måste erkänna att jag blir lite less på all uppmörksamhet och energi det tar. Allting verlar kretsa runt denna fråga istället för att lägga ner lika mycket energi på att t.ex. få fler seniora att dra in pengar. MEN NEJ, jag skall ju inte gnälla. Vi får se vad vi får in för utdelning på alla våra ansökningar. Skal bli intressant att se hur prognos 1 blir eftersom jag inte rikrigt har koll på vår ekonomi i år. Den blir nog sämre än vanligt.

Nästa vecka skal jag iväg för att ragga pengar igen, i alla fall kontakter för projekt. Bryssel ToR 12em-13/4.

Men som sagt så är det dags att sova nu.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 6, 2005 9:24 EM.

Bloggar kommer och bloggar går was the previous entry in this blog.

Grillat is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.