Duktig och Vänner

| | Comments (0)

Nu har jag varit duktig och jobbat duktigt. Fått ihop två presentationer nu under kvällen. Känns alltid bra när man kan avsluta saker.

Tvättmaskinen funkar finfint (inte för att vi kört den mer än en gång idag) och den är såååå fin :) Tovahs reaktion var fin, "Åhh, så fin och silver". Sedan smekte hon luckan (som är delen i silver). :) Sedan lekte vi med att öppna och stänga den några gånger.

Var på dagisfika idag också. Skoj men gud vad jobbigt med så många barn. Tycker lite synd om Tovah. Jag skulle bli alldeles stirrig om jag gick på ett sådant dagis eller en arbetsplats med så många individer på lika lite yta.

Var och körde iväg TVn idag också. Repmannen skulle titta på den imorgon så får vi se vad det kommer att kosta. 300:- tar han för undersökningen. Kanske något simpelt fel så den är klar redan imorgon. Hoppas Johan har lust att köra hem den igen också. Det stora åbäket. Tänk om det varit en tunn plasma istället så kunde jag cyklat ner den.

Förresten, så måste jag bli av tvättmaskinen också. Får väl sätta den i cykelkärran och knalla iväg till återvinning på lördag. Om jag inte är för bakfull förståss, eller kanske extra mycket då?
Vi skall ut och ljuga på Kåren imorgon. 40 riksdaler för nachos och en dricka. Det är väl helt ok. Än så länge skall Kåre, Hallbacken, Pantzer och CyberD med. Jalle kanske skulle med om han inte var tvungen att jobba.

Nu skall jag hoppa isäng och fortsätta läsa Pop goes the weasel. Mycket bra!!! En av de bästa James Patersson!!

Hakuna Matata! I feel good!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on april 7, 2005 9:12 EM.

Tidning was the previous entry in this blog.

Härlig morgon is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.