Skön helg

| | Comments (0)

Var ute på en skön fest igår. Ludds TACOfect följt av födelsedagskalas hemma hos Karin senare på kvällen. Tror det är första gången i mitt liv som jag varit på en fest där det faktiskt har blivit fullt i lägenheten. Det var ca 40 pers på 24 kvadratmeter. Festen fortsatte ute i traphuset som tur nog var ganska stort. Men det var fullt där också efter ett tag. Jobbigt mer personer som är så populära, men Karin är faktiskt ganska charmig och trevlig. Så trevlig att jag bjöd in henne och Henrik på påskmiddag nästa helg!

Kom hem 0120 men hade så mycket hosta at jag var tvungen att sitta och dricka citronvatten fram till 0200 när jag lade mig. Gick upp runt 0900 så jag är lite trött idag. 13.00 var det barnkalas, Evelina fyllde 3. Det var trevligt som alltid och jag gjorde ett sockertest, jag åt tårta och kände inte av det alls, kom hem, gjorde och sushi och sedan amerikansk jello pudding, DEN kände jag dock av direkt. Det dåliga irriterade humöret kom fram direkt. Inte så mycket men det fanns där.

NU skall jag sova och jag har fortfarande ont i halsen tyvärr. Skall det aldrig gå över?

Sov gott!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on mars 20, 2005 9:14 EM.

Fortfarande Sjuk was the previous entry in this blog.

God natt is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.