Under isen

| | Comments (0)

Jag har varit under isen ett tag nu. Det har varit för mycket att göra på jobbet med miljoner deadlines och jag har äntligen börjat komma upp över ytan igen. Det är lätt dra på sig för mycket, eller rättare sagt det blir för mycket som måste göras.

Jag är involverad i flera olika ansökningar för EU projekt, och det blir ofta flera möten och otydliga krav. Det är nog det senaste som är det stora problemet egentligen. Jag är t.ex. med i projekt med ett gäng Italienare och det är väldigt rörigt där möten inte blir av nör de skall etc. Men egentligen mår jag ganska bra!!

Vi hade underbart kallt idag, nedåt -28. Usch säger ni, men man måste alltid se det positiva i allt och det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. -28 == myggfritt!! :) Nu är det bara -15 dock. Solen sken underbart idag med en klar himmel så man blev alldeles varm i själen!

På söndag drar J+T söderut och kommer tillbaka söndagen efteråt. Själv skall jag nog åka till London ons-fre för att sedan på lördag åka på chartergausque på Kåren med Kåre, Hallbäck och förhoppningsvis Jalle. Göran har inte behagat svar ännu. Fler som vill med?

Nu skall jag sova för ännu en dag med möten! Underbart!

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on februari 23, 2005 11:01 EM.

Marratech offers Free Rescue Package For FVC Web Conferencing Users was the previous entry in this blog.

SPAM gone? is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.