Trevlig helg!

| | Comments (0) | TrackBacks (0)

Jag har haft en riktigt trevlig och lugn helg. Tovah har varit sjuk så vi har bara slappat och tagit det lugnt och tittat på film. Igår tittade vi på 4 långfilmer (eller var det 5 kanske?).

När jag kom tillbaka från USA var det full rulle med en massa möten, kurs i PU-samtal, demo för Amerikaner med mera. Mycket stressande och i kombination med att min kropp fortfarande var på USA tid, så lördag morgon kände jag mig lite utpumpad och tog det lugnt.

Nu är jag reda för en ny vecka dock. Beställde en ny laptop idag (en Dell D400, 2GHz, 2GB RAM, 60GB disk, BT, WLAN abg) plus att jag beställde en ny kamera också, en Canon Ixus 40. Josef köpte en dylik (kamera alltså) och den var mycket liten och trevlig och eftersom skärmen är trasig på min gamla IXUS 400 så köpte jag en ny (1100 skulle det kosta att laga skärmen på min IXUS 400). Jaja, jag vet att det är slöseri men man måste ju få unna sig något här i livet :)

Nu skall jag fortsätta läsa min ungdomsfantasybok om landet vid tidens rand. Är inne på bok 2 och den är faktiskt mycket bra.

Sov gott.

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Trevlig helg!.

TrackBack URL for this entry:

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on oktober 24, 2004 9:47 EM.

More in Misc July 2004 and Tovah's birthday June 8 was the previous entry in this blog.

Docentföreläsning is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.