Semesterdrömmar

| | Comments (1) | TrackBacks (0)

Idag efter jobbet tog jag ut familjen på en pick nick. Vi gick till Sinksundet och en blandad kompott av mat (som Johanna blandat ihop). Totalt gick vi drygt 1 mil och nu är vi riktigt knäckta.

Idag har jag mest jobbat med en ansökan till Vinnova som vi kallar iCare - Nätbaserad Omvårdnad. Det är faktiskt riktigt skoj och det verkar som jag fått tillbaka intresset för forskningsansökningar igen. Känner mig riktigt motiverad.

Har jobbar hårt denna vecka och jag måste få komma i säng i vettig tid idag. Skall bara se klart på Aktuellt och skall lägga mig efter det.

Semester är ju alltid på tapeten. Jag tycker ju om att planera för just detta. Just nu verkar det bli en budget variant med en lägenhet på Teneriffa i 2 veckor under Februari 2005 MEN om man fick drömma så varför inte åka till Mexico och på ett all-inclusive boutique hotell där buffeer är förbjudna. ALLT ingår och man beställer bara från 1 utav 5 menyer och full room service ingår. 2 vuxna + 1 barn skulle för 14 nätter kosta $4900 :) Ta en titt på denna presentation.

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Semesterdrömmar.

TrackBack URL for this entry: http://www.parnes.com/mt4/mt-tb.cgi/1603

1 Comments

Mums vad det ser härligt ut. Det ska jag fundera på något kommande resmål. I år, 20/12, sticker vi till Brasilien (Natal) i två veckor och eftersom vi klippt av navelsträngarna ;-) så bir det bara maken och jag denna gång. Det är, förutom Thailandresan som jag fick i 50-årspresent av mina två fattiga studentbarn, första gången vi åker i väg utan barnen...får se hur det ska gå och kännas.

Leave a comment

Monthly Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.34-en

About this Entry

This page contains a single entry by Peter Parnes published on september 8, 2004 9:10 EM.

Lite tankar (alltid lika svårt att sätta titel på dessa bloggningnar :) was the previous entry in this blog.

Arbete... is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.