augusti 29, 2007

Cykelkonferens 2007

loggacykel.jpg

Malmö står som värd när 2007 års cykelkonferens avhålls den 11–12 september 2007. Platsen är S:t Gertrud i centrala Malmö nära järnvägsstationen. På sin hemsida skriver Sveriges Kommuner och Landsting (före detta Kommunförbundet) bland annat:

Cykelkonferensen vänder sig främst till dem i kommunerna som arbetar med cykelfrågor och strävar mot hållbart resande – tjänstemän såväl som politiker. Konferensen vänder sig självklart också till alla andra som tror på cykeln och som vill veta mer om vårt mest hälsosamma, miljöriktiga och ekonomiska transportmedel.

/.../

Konferensavgiften är 2 800 kronor (exkl. moms) inkl. luncher och kaffe. Middagen kostar 450 kronor (exkl. moms).

För dyrt för mig. Dessutom gick anmälningstiden ut den 20 augusti. Det kanske kommer ett utförligt referat från konferensen, eller vad tror ni?

Läs mer här

Postat av olaf datum augusti 29, 2007 09:15 FM
Kommentarer

Kanske framtiden för oss i HPV Sverige är att sälja konferenser? Med sådana priser kan man leva på att ordna konferenser! Tänk vad jag kunde fått in när jag och Chris ordnade Hjulhelgen i Malmö! Är det någon här som ska gå? En liten rapport tar vi tacksamt emot men vi kan tyvärr inte betala något...

Postat av: Jan-Inge datum augusti 29, 2007 04:54 EM

Ja verkligen synd att det är så dyrt !
Men en rapport kan ju senare kanske finnas !
Orkar Du kolla det Olaf eller Jan-Inge ?!

Postat av: Claes Unge datum augusti 30, 2007 09:13 EM
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?