juli 02, 2007

Hjulhelgen 07 över

216 .jpg
Jan-Inge och Dalli foto Harald Zahl.

Hjulhelgen är över men det är mycket kvar att smälta, ta ställning till, skriva ner och ta fram bilder osv osv. Här kommer (snart) ett gäng bilder allt eftersom vi får in och behandlat bilderna. Protokoll, artiklar, förklaringar, ursäkter, presentation av nya styrelsen etc kommer också publiceras efterhand som allt är klart. TACK alla ni som deltagit och bidragit. Vi ses snart igen.

MVH J-I

NYTT 2007-07-07
Fint bildspel från Harald Zahl från Hjulhelgen
http://www.artikkelhuset.net/Films/Hjulhelgen07.wmv

Här följer bilder tagna med Harald Zahls kamera:

MajvorMathilda.jpg
Enda kvinnan på mötet och här symptomatiskt nog i skuggan. Vi får nog sätta vårt ljus på kvinnorna för jämnlikhetens skull. Men barnen kommer starkt i föreningen och det är många flickor! Majvor och Mathilda på mötet.

nygammalt.jpg
Gammal ordförande och ny ordförande i HPVS. Mats Nilsson och Claes Unge. Mats är numera suppleant i styrelsen. Här är en kommentar till mötet från Mats.

Henningsekreterare.jpg
Henning Wright styrelsemedlem och sekreterare på mötet. Uppfinnare av Stehagcykeln.

FikaKrister.jpg
Vi fikade på gården utanför möteslokalen och Form/Design Center. Styrelsemedlem Krister Spolander gillade arrangemanget.

Redaktorn.jpg
Christian Fasth numera fast(h) styrelsemedlem och nybliven redaktör för vår medlemstidning Trampkraft. Lite skuggig bild men Christian syns redan lite här och var på våra sidor på sin Zoxy eller i sin Alleweder och även ibland på en finsk Jopo!

PETER.jpg
Peter Markussson slutar på egen begäran i styrelsen och saknas av många redan. Jag tror (och hoppas) dock att Peter inte överger oss helt utan satsar mer på att jobba lokalt med HPV och kanske att elda på styrelsen och föreningen.

multicyklisterna.jpg
Sveriges mesta multicyklister. Det dessa personer Lennart och Olaf inte cyklat på är väl knappt värt att nämna. Undrar vad för spännande cyklar de diskuterar nu? Lennart hade med sig en Tallbike och en swingbike till årsmötet. Tallbiken har jag provat men swingbiken hann jag aldrig testa. Olaf var förresten med i valberedningen som jobbat hårt inför mötet för att få ihop en ny styrelse.

TouristingTorso.jpg
Efter det långa mötet gav vi oss ut på en turisttur i Malmö. Givetvis skulle vi titta på Turning Torso en hög byggnad i Malmö men vi fotograferades med fotografen ståendes vid byggnaden. Här står en del av gänget. Från vänster Lars-Göran, Johan, Olaf, Jan-Inge och Harald. Kameraman Krister Spolander.

Kristerfotograf.jpg
Krister Spolander styrelsemedlem i HPVS, författare och fotograf.

HamnMatt.jpg
Här skulle vi titta på havet men charmige skotten Matt stjäl showen och Bromptonauten Olaf och liggisterna Jan-Inge och Johan låter sig charmas.

ActionLasse.jpg
Lars-Göran actionbild!

Postat av Jan-Inge datum juli 2, 2007 10:04 FM
Kommentarer
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?