juni 02, 2007

Klimattrampet i Stockholm 5 juni

Flyblad.jpg

- Tycker du att det är lite fel när regeringen skänker bort 450 miljoner till köpare av så kallade miljöbilar, när cykeln som är mest miljövänligt inte får en enda krona?
- Att de är lite konstigt med allt snack om klimatet att vi, folket, tillåter att nya bilvägar ska byggas för 15 miljarder kronor, men samtidigt köper att det kostar för mycket för att bygga ut cykelinfrastrukturen som kostar småpengar (<1%) i jämförelse?
- Kan du vara i huvudstan den 5:e?
- Och till slut: tycker du att alternativa cykellösningar som liggcyklar, hopfällbara cyklar, transportcyklar mm. behöver lite mer uppmärksamhet? ;-)

Är svaret ja, då vet du vad göra den 5 juni!! Sprid gärna!

Organiserad av Alternativ Stad/Miljöförbundet Jordens Vänner.

Det originala flygbladet går att ladda ner här: http://www.alternativstad.nu/resources/klimattrampet2.pdf

Postat av Frederik datum juni 2, 2007 11:03 FM
Kommentarer

HÄRLIGT att du tände på alla 4 cylindrar, Frederik! Jag får väl erkänna för alla att idén att vara med på KLIMATTRAMPET komma från mig. Jag har varit långvarig passiv medlem i ’Alternativ Stad’, ungefär som jag ha varit långvarig passiv medlem i HPVS. Jag ska verkligen försöka vara med på tisdag, även om jag bara kör en vanlig vardags-cykel.
HPV ATT LÅNA/HYRA? Jag frågar härmed om någon i Stor-Stockholm vill gärna låna/hyra ut en HPV till denna parad. Jag vill helst övningsköra en timme eller två i så fall, någon gång i morgon (mån) eller tisdag på e.m.
TRÄFF NÄRMAST STRÖMMEN? Jag föreslår det som träffpunkt – det är så trevligt med strömmen! Gärna 5-10 minuter förre 17:00.
Peter H som i Hopkins, hoppystock@yahoo.se 08-590 33 668 / 0737 66 45 35.

Postat av: Peter Hopkins datum juni 3, 2007 11:50 FM
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?