mars 11, 2005

Hallandsloppet 2005

plakett.jpgHej liggistvänner!

Nu har ni chansen att vara med om en kär liggcyklisttradition, nämligen vårt
deltagande i Hallandsloppet. Vi brukar vara ett litet gäng som cyklar varje år. Vissa år har vi varit riktigt många. Ska vi försöka slå rekord i år?

I år går loppet lördag den 7 maj. Känner du inte till loppet så läs på
http://svenskidrott.se/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=365846&CatId=374703

Är du redan intresserad eller blir det efter att ha läst infon, anmäl dig till mig så gör jag gruppanmälan för gemensam start, som vanligt. (OBS NYTT 2005-04-09 Tyvärr så kan Borgis inte deltaga så var och en får anmäla sig själv. Vill man köra tillsammans så går det bra ändå för i år så startar alla samtidigt.)

Tidigare år har vi dessutom haft årsmöte i HPV-Sverige efter loppet, men nu när det är flyttat till Stockholm i år så hoppas jag att vi blir många som kommer och cyklar ändå. Supergod kebab, pizza eller Thaimat kan vi ju äta i vilket fall som helst. Titta på och prova varandras cyklar är ju också kul och tuan årsmötet får vi ju mer tid till sånt.

Hur som helst, vid intresse. Anmäl detta till mig snarast!! Det kan även vara av intresse för mig att veta om ni som varit stadiga deltagare tidigare år, av någon anledning avstår från årets lopp.

Glada hälsningar,

Pär "Borgis" Borgström, Tf liggistsamordnare parbor@comhem.se

Postat av Jan-Inge datum mars 11, 2005 08:05 FM
Kommentarer
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?