december 19, 2004

Nya liggcykelvänliga sidor

Två nya liggcykelvänliga webbsajter har sett dagens ljus i dagarna.

Cykla för livet på adress
http://www.cykeltur.se
Som egentligen inte har premiär förrän årsskiftet 2004/2005.
Sidorna innehåller information om cykling, cyklar och cykelturer. Här finns både en samling intressanta reseberättelser, både för den som är lite mer äventyrligt lagd men kanske framför allt för de som funderar på längre cykelsemestrar i sverige eller kanske rent av ute i europa.
Sidorna innehåller även en länksamling till andra intressanta sidor, tillverkare eller bara skoj läsning. Du får gärna skicka tips på bra länkar till mig så ska jag lägga upp dem. Om du är registrerad medlem på dessa sidor kan du själv lägga in och föreslå länkar och du kan även själv få en dagbok där du kan lägga in dina egna reseberättelser.
Lite senare öppnar även ett forum där vi kan diskutera allt som har med cykling och cykelturer att göra.
Just nu håller vi även på och planerar än längre cykeltur ner genom europa. Mer information kommer när sidorna öppnar officiellt.
Jag hoppas du ska trivas på dessa sidor!
Bengt Falke
(Jag klippte lite och justerade i ovanstående text så den skulle passa lite bättre i tiden och här. Ni märker nog var jag ändrat, ursäkta)

Liggcykel.se på adress
www.liggcykel.se
Som handlar om att cykla liggandes. Olaf som är mannen bakom sajten är även försäljare av Challenge liggcyklar. Just nu handlar sidorna mycket om Liggcykelutställningen i Odense den 13 februari då bl.a. Challenge visar upp mycket av sitt numera stora sortiment.

Postat av Jan-Inge datum december 19, 2004 09:10 EM
Kommentarer