december 19, 2004

Trampkraft försenad


Det tar emot just nu! Här i grusbacketävlingen 2003 tog det också emot!

Trampkraft vår eminenta medlemstidning är försenad som någon kanske märkt. Jag (undertecknad kassör) håller inne på utskicken till nya medlemmar också. Jag tänkte att ni får välkomstbrev och nya Trampkraft när den är klar så vissa har fått vänta lång tid tyvärr vilket vi ber om ursäkt för. Trampkraft förväntas vara klar i juldagarna förr att förhoppningsvis lyckas bli utskickad i början på det nya året (2005)!

Appropå 2005 så börjar HPV kalendern för 2005 bli någotsånär klar. In och titta på kalendern www.liggister.org/kalender.htm
Jag glömde Oljebolleturen för velomobiler den 28 december i år i Nederländerna och troligen nästa år ungefär samma tid. Förra året var det 68 velomobilister som cyklade 65 kilometer och åt oljebollar (något som liknar danskarnas äbleskiver, bollformade friterade degklumpar ungefär). Starten går i Almere just öster om Amsterdam och det är fler anmälda till årets tur än det var förra årets. Velomobiler är på frammarsch!

GOD hJUL och GOTT NYTT ÅR
önskar jag er

Postat av Jan-Inge datum december 19, 2004 02:12 EM
Kommentarer

Lämna en lucka i kalendern under början av juni då Eustaff 2005 eventuellt kommer att gå. Datum är ännu inte spikat.

Postat av: olaf johansson datum december 19, 2004 06:32 EM

Ja här är fullt med luckor, vi har fem julkalendrar till att börja med! Och i HPV-kalendern är det bara att skicka grejer till mig så lägger jag in dem.

Postat av: J-I datum december 19, 2004 08:42 EM