december 21, 2003

Hur är det med vinterliggismen?

Hur mycket cyklar liggister under vinterhalvåret? Blir det bilkörning till jobbet när kylan kommer? Slutar vi cykla träningsrundan? Eller dammar vi av MTB:n? Gå in här och klicka för det alternativ som bäst passar in på dina vintercyklingsvanor.

Postat av olaf datum december 21, 2003 04:58 EM
Kommentarer

Jag tror inte att undersökningen kring interesset för vintercykling är särskilt signifikativ, eftersom merparten av de som svarar troligen tillhör kategorin " mycket intresserad av vintercykling". Av dem som tillhör kategorin "måttligt" eller " helt ointresserad" av vintercykling är det många, som inte ens brytt sig om att läsa igenom frågorna, än mindre besvarat dem. En verklig undersökning av saken skulle troligen ge vid handen att vintercykelentusiasterna är i minoritet och att de som är likgiltiga för vintercykling är i majoritet.

Postat av: Erik Forsgren datum december 30, 2003 06:08 EM

Du menar att den som cyklar ofta tycker att han är duktig och gärna berättar det. Medan den som inte cyklar ofta inte känner samma behov av att redovisa sina cykelvanor. Så kan det nog vara. Att det totalt sett egentligen är en minoritet som vintercyklar, det tror jag också. För att få en bredare bild kanske man skulle kompletterat med en följdfråga: Hur ofta skulle du vilja cykla vintertid?

Postat av: olaf datum januari 1, 2004 03:34 EM