September 11, 2004

Månadsträffar

HPVS västs månadsträffar

HPVS väst har nu haft månadsträffar i 2 år, sedan första träffen i september –02. Deltagandet har varierat, men den lägsta nivån nåddes vid senaste träffen nu i september –04, då ingen kom utöver undertecknad, trots perfekt cykelväder.
Jag har tyckt att månadsträffarna är viktiga som kontaktyta, dels för utbyte av tankar för etablerade medlemmar, men framförallt för att eventuella nya medlemmar skall få träffa andra med samma intresse, man kan ju annars känna sig ganska ensam.
Då jag inte har några nya idéer och heller inte fått några förslag på aktiviteter för träffarna, som skulle kunna öka deltagandet, som enligt min uppfattning varit dåligt, kommer jag i fortsättningen inte att kalla till träffarna separat varje gång, vi har ju en fast tid och plats, cykelparkeringen utanför Stadsbiblioteket vid Götaplatsen i Göteborg klockan 15.00 första helgfria lördagen varje månad.
Jag skulle naturligtvis bli glad om någon annan tar över ansvaret för att hålla i träffarna, förhoppningsvis någon som kan entusiasmera medlemmarna bättre till ett högre träffdeltagande, framförallt för att nyrekryteringen av medlemmar skall kunna öka.

Hälsningar Lennart M

Posted by lennartm at 07:19 PM | Comments (0) | TrackBack