maj 29, 2011

Hej alla Trampkraftare!

chrisoclaes.jpg
Sittande (ny) ordförande Christian Fasth och (av)gående ordförande Claes Unge! Foto Jan-Inge Ljungberg.

Jag skriver till er i egenskap av ny ordförande för föreningen. Årsmötet i Stockholm den 28:e maj beslutade nämligen att göra undertecknad till högsta hönset i denna den bästa av alla cykelföreningar! Till att börja med vill jag tacka alla som var med på årsmötet för en väldigt trevlig dag och för ert förtroende. Sedan vill jag tacka avgående ordförande Claes Unge för ett väl utfört jobb. Han har varit en klippa i en förening full med starka viljor och har sett till att vi rört oss framåt. Det blir svårt att fylla hans cykelskor men jag ska göra mitt bästa. Mitt mål är att fortsätta det arbete styrelsen påbörjat där vi går mot en förening som är mer än en liggcykelklubb. I höst kommer vi lansera en ny hemsida där man lätt kommer kunna hitta information om olika sorters cyklar, tävlingar med alternativa cyklar, vårt trafikpolitiska program och länkar till filmer, byggtips och sociala nätverk. Hemsidan kommer bli en utgångspunkt för såväl nybörjare som är nyfikna på olika sorters cyklar som för den inbitne liggisten som är på jakt efter nya uppslag.
Årsmötet beslutade också att föreningen ska bli mer öppen och alla som vill kan gratis bli medlemmar i vårt öppna nätverk. För den som vill engagera sig lite mer finns det vanliga medlemsskapet kvar som ger rösträtt vid möten och en prenumeration på tidningen Cykling. Framöver hoppas vi kunna erbjuda fler förmåner till betalande medlemmar i form av t ex rabatter.
Närmast på tur står Öresund runt som går den 2:e juni från Stortorget i Malmö. Det är en så kallad hyggetur så tempot blir så att alla kan hänga med. Nästa större evenemang är SM i liggcykel som är den 6:e augusti och sammanfaller med Vombsjön runt. Deltagare anmäler sig till Vombsjön runt och får tillgång till deras service. Det kommer att koras vinnare i klasserna dam, herr och senior (+65).

Jag kommer att skriva om saker som händer i föreningen regelbundet på e-postlistan/forumet och är det något ni vill att jag tar upp är det bara att mejla mig.

Ligg lågt och må bäst!

Christian Fasth
ordförande
Trampkraft - Föreningen för muskeldrivna fordon
www.trampkraft.se
www.cyklaimalmo.se

Postat av Jan-Inge datum maj 29, 2011 09:13 EM
Kommentarer
Posta en kommentar

Kom ihåg personlig info?