september 15, 2009

”Elbilar och andra gröna åk”

Utställning på Tekniska Museet i Stockholm 18-20 september fre-sön

Grannaak-500px.jpg

Välkommen till

18-20 september: HPV sweden ställer ut velomobiler och cykelbilar brevid elbilarna! Vårt undertema blir ”Vad är en velomobil?” där vi presenterar velomobilen som en riktig miljöbil!

20 september, söndag kl.11-17: (ligg)cykelträff i museet! Vi visar upp våra innovativa cyklar och får möjlighet att låta besökarna provcykla på gården. För dem som vill blir det även en utflykt med deltagande i klimatdemonstrationen på cykel som kommer att pågå samma dag i centrala Stockholm, efteråt återvänder vi till museet. Mer info om Cykelfrämjandets och EU-kommissionens cykeldemonstration på www.cykelframjandet.se

Så välkomna och sprid gärna nyheten!

"Update: tekniska museets sida om evenemanget: http://www.tekniskamuseet.se/templates/Page.aspx?id=24883"

Museets öppetider är kl 10-17 på fredag och kl.11-17 lördag-söndag. Ni som kommer med liggcykel eller velomobil behöver inte betala inträde.

Cykeldemonstrationen på söndag planeras att starta kl12:00, start från museet 11:30. http://www.cykelframjandet.se/Information/Cykeldemonstration/tabid/685/language/sv-SE/Default.aspx

Frågor besvaras på CykelbilSM09@trampkraft.se

PS: Ni som har en velomobil, cykelbil eller elbil som ni vill ställa ut (även om ni inte kan komma själva), var god och anmäl deltagande på CykelbilSM09@trampkraft.se. Bilarna kommer att stå under uppsikt hela tiden.

Postat av Jan-Inge datum september 15, 2009 08:03 EM
Kommentarer
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?