augusti 25, 2009

Nya webbaffärer för oss

Ny affär för mig på nätet av tadpoletrikes http://www.stanga.cc. Verkar vara TW-bents men här kallas de Stanga. Sidorna är på svenska med svenska priser. Bra för oss som inte är så bra på utländska språk och valutor. Men det är väldigt lite information om säljaren, ingen alls faktiskt vad jag kan se.

En som är mer känd här är Dennis Pedersen i Stockholm som öppnat en webbbutik för cykeldelar. Dennis är en känd profil bland speciellt liggister i Stockholm där han ofta dyker upp med sin fina hembyggda tadpole.

Affär på den självklara adressen:

http://www.cykeldennis.se

cykeldennis.se.JPG

Postat av Jan-Inge datum augusti 25, 2009 11:10 FM
Kommentarer

Deres C-modeller er fra Performer.

F-modellerne kan jeg ikke se på nogen af firmaernes hjemmesider, men et gæt vil stadig være Performer. Hvem spørger ejeren? :-)

Postat av: Mikael datum augusti 25, 2009 02:27 EM

Mycket märklig hemsida. inte mycket info om säljaren. Dessutom är bilderna tagna av olika tillverkarsidor som inte listar en partner i Sverige. Jag hade inte vågat köpa iaf.

Postat av: fabio datum september 21, 2009 04:14 EM

Telefon nr på sidan ger namnet Torny Persson i Sundsvall (via Eniro) med en postkod som inte kan visas på kartan.

Domänen STANGA.CC är registrerad på endast ett år (regades 2009-07-27).

Den är skriven på Taxi 30 000 (http://www.taxi30000.se/), någon form av taxi verksamhet där även Torny Perssons namn figurerar fast nu med en post box i Njurunda.

Värken STANGA eller "Sundsvall Taxi 30 000" går att hitta via Ratsit.se en webb tjänst som ger en möjlighet att få information om registrerade företag.

Någon som haft med killen å göra ?

Postat av: lalle datum september 24, 2009 10:50 EM
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?