mars 22, 2009

SverigeTrampet

SverigeTrampet.gif

Vänner Cykelorganisationer

Svensk Cykling har tillsammans med Korpen initierat en stor riksomfattande kampanj i syfte att få fler att cykla. Kampanjen är en tävling med namnet SverigeTrampet. PR-arbetet har redan börjat men marknadsföringen kommer att ske framför allt under april och tävlingen kommer att pågå under maj.

Förebilden är STEG! Som är en tävling där det gäller att gå så långt som möjligt. I SverigeTrampet ska man naturligtvis cykla så länge som möjligt under en månad. Bifogat finns en presentation av hela projektet.

Svensk Cykling och Korpen satsar en hel del pengar i marknadsföring kring detta - men vi kommer behöva ALL HJÄLP vi kan få för att nå ut med detta så brett som möjligt och för att förmå så många som möjligt att anmäla sig!

Vi hoppas att ni känner er delaktiga i denna cykelkampanj och sprider information om SverigeTrampet så mycket ni kan inom era organisationer.

Varför inte en intern tävling inom er organisation. Vilket distrikt/klubb cyklar mest under maj? Utmaningar är alltid en god katalysator...

Med vänlig hälsning

Klas Elm
Svensk Cykling

PDF-presentation

Powerpoint-presentation

Postat av Jan-Inge datum mars 22, 2009 12:01 EM
Kommentarer
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?