augusti 20, 2007

Tack Mats och Peter

Ordforande.jpg
Mats Nilssons tröja. Foto Krister Spolander
Medlem.jpg
Peter Markussons tröja. Foto Krister Spolander

Vid senaste årsmötet 2007-06-30 valde ordförande Mats Nilsson och styrelsemedlem (tidigare vice ordförande) Peter Markusson att träda tillbaka. Mats valde att fortsätta i styrelsen men nu som suppleant och Peter valde att utträda helt ur styrelsen.

Mats grundade i början på 90-talet föreningen och var under de första åren helt ensamarbetande. Ingen medlemsavgift togs in så medlemsbladet Trampkraft bekostades av Mats helt själv i flera år. Mats cyklade runt till de olika HPV-evenemangen i Europa och uppmärksammades flera gånger som den som cyklade längst till arrangemangen. Mats skrev långa artiklar om sina äventyr och det blev mycket intressanta reportage om resorna och hans många cyklar i varje nummer av Trampkraft. Mats har numera skaffat familj (oj vilken snygg bröllopsbild!) tillsammans med en föredetta kassör i HPVS och blivit ägare till en gård i Halland så tiden att vara ordförande i HPVS har krympt tills Mats kände att det var dags att ta ett steg tillbaka. Vi i HPVS styrelse får tacka Mats för denna tid och hoppas att han fortsätter att jobba för våra ideal även i fortsättningen.

Peter kom med i föreningen lite senare, men typiskt för Peter så engagerade han sig för fullt redan från början. Fullt ös har kännetecknat Peter och vi andra har inte alltid hängt med i svängarna. Tävlingar är något Peter har engagerat sig i och även Liggcykelträffen (LCT) i Göteborg. Peter är även drivande i månadsträffar och söndagscyklingar i Göteborg och vi tror väl att han fortsätter lokalt med HPVS i Göteborg. Peter har varit inblandad mycket i medlemstidningen Trampkraft och är även fortsatt inblandad i vår plats på Internet. En av de senaste grejerna Peter jobbar med är Tävlingskommittén och vår poängtabell för de av oss som deltager i motionslopp. HPVS styrelse vill även tacka Peter för denna tid och hoppas att du fortsätter ge oss råd och dåd.

Som ytterligare tack till er båda Mats och Peter har HPVS styrelse fattat beslut om att utse Mats Nilsson till Hedersordförande och Peter Markusson till Hedersmedlem. Och som ett bevis på detta skickar vi er härmed varsin tröja med brodyr på som ni kan se på bilderna.

Postat av Jan-Inge datum augusti 20, 2007 03:15 EM
Kommentarer

Liggistiska kramar till er båda två. Mats, den outtröttlige som gjorde att jag fastnade i liggistträsket
och Peter som gjorde att man snabbt kände sig hemmastadd i sin nya hemstad trots sitt udda intresse. :)

Heders, knyfflar!

Postat av: Borgis datum augusti 21, 2007 03:32 EM

Är det Krister som gjort så fina korsstygn?

Postat av: olaf datum augusti 21, 2007 08:37 EM

Tja, önskar jag kunde. Då skulle jag bli grann.

Postat av: Krister Spolander datum augusti 22, 2007 08:12 FM

Hej !

Det är "Datorbrodyr" i Mönsterås som gjort dom fina brodyrerna !

Claes Unge

Postat av: Claes Unge datum augusti 23, 2007 01:35 EM
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?