oktober 21, 2006

Serverproblem på liggister.org

HPV Sverige har flera servrar tack vare våra givmilda medlemmar. Vår förstasida med bloggen ligger på Peter Parnes server, vårt diskussionforum ligger på Per Eric Roséns server och vårt övriga material ligger på Take Knols server liggister.org. Just nu har ena tredjedelen tekniska problem. Allt som har med liggister.org fungerar inte nu. Våra köp o säljsidor fungerar t.ex. inte. Först började det med att jag inte kunde uppdatera men nu går det inte ens att nå sidorna. Mailfunktionen fungerar ibland men falerar då och då. Vi hoppas att problemen snart löser sig och hoppas att ni fortsätter vara med oss. Håll utkik här för löpande information om hur det fungerar med våra sidor.

SENASTE NYTT 2006-10-22
Fick just reda på att liggistservern står i Jämtland och där har fallit en meter snö på kort tid och det klarade givetvis inte elförsörjningen av så det har varit och är strömavbrott ett tag till. Kanske strömmen kommer tillbaka i morgon och sen ska servern värmas upp (tinas!) och sen är det förhoppningsvis igång igen. Vad skönt att bo i södern (Skanör/Falsterbo), här är varmt (+16 c) och solsken och jag cyklade precis en liten runda med långärmad T-shirt bara och blev nästan svettig!

Vänliga hälsningar
Jan-Inge Ljungberg
skicka gärna mail till webmaster@liggister.org men om det inte fungerar så prova hpvfriend@hotmail.com

Postat av Jan-Inge datum oktober 21, 2006 09:35 FM
Kommentarer

Själva servern verkar fungera just nu men jag kan inte uppdatera liggister.org sidor. På köp o sälj t.ex. är Grasshoppern såld och ska alltså tas bort.

Postat av: Jan-Inge datum oktober 24, 2006 08:46 FM
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?