december 07, 2005

Ett hjul på två hjul

06059.gif

Enhjulingsfolket kommer att vara utställare på cykelmässan På två hjul på Svenska Mässan i Göteborg den 26-29 januari 2006

Vi kommer att visa upp muni- och trialcykling, ha cyklar till utlåning för prova-på-cykling och visa enhjulingsfilm. Det kommer att finnas ett aktivitetsområde i direkt anslutning till vår monter där man kan pröva att cykla på en hinderbana byggd för mtb.

Välkomna!

Postat av olaf datum december 7, 2005 07:04 EM
Kommentarer

Kommer det några liggcyklar till mässan?

Postat av: Jan-Inge datum december 13, 2005 08:11 EM

Liggcyklar? Tror du någon är intresserad av det?

Postat av: Olaf datum december 14, 2005 10:14 FM

Ärligt talat nej! Jag tror inte argument som bekvämare och bättre biter på cyklister. Det ska vara mer farligt och utmanande. Se vad som är populärt, cyklar som man kör i skaterampar, utför stup och cyklar med ett hjul eller så ska man köra till andra sidan jorden och tillbaka på en vanlig cykel etc. Liggcykel är ingen utmaning, det är mest bekvämt och vem vill ha det?

Postat av: Jan-Inge datum december 14, 2005 11:34 FM

Då har du inte sett webbsidan www.zöhrer.com.br Vem vill cykla utför stup och bryta nacken förresten? Hellre Paris-Brest-Paris.

Postat av: erik forsgren datum december 18, 2005 03:22 EM

Jag läste vad Cykelfrämjandet upplevde om sitt deltagande i förra årets "på två hjul", och kanske ligger det något i det: Mässan hade (enligt CF) rätt mycket fokus på motorfordon och att cyklar delvis sågs som en leksak, och något bara för folk som inte fyllt 18 än och fick skaffa ett "riktigt" fordon. Det där med cykla för att man mår bra och att det är smart, elegant - vardagscykling osv verkade inte riktigt passa in. De funderade på om det fanns en bättre mässa, ex någon "folkhälsomässa".

Postat av: Per Eric datum december 21, 2005 08:17 EM

Det är i helvetet man ska predika. Chopperfolket lever säkert ovetande om att det finns tvåhjulingar på vilka man kan luta sig ännu mer bakåt än vad de är vana vid. Liggcyklar med aphängarstyren hade kanske genererat någon konvertit. Man får vara lite tillmötesgående och inte bara betona det HPV-mässigt renläriga om man ska vinna folks hjärtan. Om man bara staplar argument och fakta uppfattas man snart som insnöad sektmedlem. Jag tycker det är synd att HPV Sverige inte finns bland de ideella krafter som erbjudits att delta på mässan. Förutom Enhjulingsfolket kommer mtb-forumet Happy att ha en monter.

Postat av: Olaf datum december 23, 2005 08:57 FM

Jary från Växjö skall deltaga på mässan. Han säljer HP Velotechnik's liggcyklar och den hopfällbara Birdy'n. Vilka han kommer att ha med sig vet jag inte men enligt HP Velotechnik's hemsida skall han ha samtliga deras modeller i affären. Dessutom kan ha någon M5 modell hemma enligt hans egen hemsida.

Postat av: Bernt Carlberg datum december 25, 2005 10:53 FM

Hej!
Hoppas ingen misstolkade mig alltför mycket! Det är jättebra att visa upp våra cyklar, även på en mässa med motorfordon, och jag är säker på att det finns många bra inslag på mässan, ex. Happy och Muni. Det vore också definitivt kul om man lyckades få in ex. en velomobil-visning på en bilmässa :-).

Postat av: Per Eric datum december 29, 2005 12:54 EM

Missförstod menade jag naturligtvis ...

god hjul!
Per Eric

Postat av: Per Eric datum december 29, 2005 12:55 EM
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?