augusti 31, 2005

Höstfest i Beijers park 2005

TeroNMEprototyp.jpg
Ha det skönt i gröngräset med oss på höstfesten!

Kom och träffa liggister söndagen den 4 september 2005 på Höstfesten i Beijers park i Malmö. Tid mellan 13.00 och 17.00. HPVS Syd har varit med i nästan 10 år. Höstfesten är en familjefest för alla där vi brukar visa upp oss och berätta vad vi gör. Övriga aktiviteter kan ni läsa på nedanstående länk.
Länk till Höstfesten!
2004 års Höstfest
2003 års Höstfest

Minirapport från träffen i Beijers park 4 september 2005

AllewederAngela.jpg
Angela Fohlin provar Christian Fasths Alleweder

Fint väder som vanligt när vi har träff i HPVS Syd. Tero kom på sin Velokraftracer2 och Johan med familj och Zox26 kom från Flyinge. Henning Wright kom från Stehag på sin klassiska M5. Jan-Inge Ljungberg och Christian Fasth kom i var sin Flevobike Alleweder och Göran Nicklasson kom på sin Thunderbolt trike. Vi fick som vanligt konkurrera med veteranbilar och politiska föreningar och gratispizza (jättegod) från scouterna. Musik och dans från scenen stod för underhållningen och speciellt för i år var hundtävlingar.

Vi ses nästa år.

Postat av Jan-Inge datum augusti 31, 2005 09:33 EM
Kommentarer

Hur var årets träff? Bilder?

Postat av: Olaf Johansson datum september 6, 2005 11:52 EM

Jag tog en bild på Angela i Christians Alleweder.
Jag mådde lite dåligt men annars var allt fint med väder och arrangemang. Jag saknade de sydamerikanska korvarna dock och även några liggister som Olaf t.ex. Christian blev intervjuad och fotograferad för en lokal Kirsebergstidning. Vi får se om artikeln dyker upp någonstans. Jag lägger ut AllewederAngelabilden här strax.

Postat av: Jan-Inge datum september 7, 2005 09:22 FM

Verkar som vanligt varit en lugn träff bland grillmoln och svavelosande politikerretorik. Jag hade jobb att göra så cyklarna förblev tyvärr oluftade under helgen.

Hoppas du mår bättre, J-I.

Postat av: Olaf Johansson datum september 7, 2005 12:40 EM
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?