mars 07, 2005

Velomobilvänliga sidor

W_herecomessantaCB.jpg
Tomten kommer i Cab-bike!
Mary Arneson velomobilguru i USA har gjort om sina hemsidor till något bloggliknande och har bytt namn till velomobiling.net se adress
http://www.velomobiling.net/
Mary är mycket ambitiös och grundlig och fyller på innehåll i rask takt. Mary är och har varit mycket i Europa och testat många velomobiler vilket sidorna reflekterar. I Amerika finns inte många velomobiler men med sådana eldsjälar (hon har tillochmed eldsflammor på sina Cab-bikes!) som Mary så kanske intresset snart exploderar. En av huvudnyheterna på Velomobiling.net är att Velomobiel.nl Quest ska licenstillverkas snart i USA se http://www.velomobiles.net/wildfire/wildfireindex.html så det börjar hända saker i det stora landet i väster! Marys sidor handlar inte enbart om velomobiler utan mycket om liggcyklar och till och med enhjulingar.

Postat av Jan-Inge datum mars 7, 2005 02:40 EM
Kommentarer

Jag har snackat med Ymte och han säger:
"Än så länge finns det inget avtal med velomobiel.nl kring produktionen av Questen i USA. Ethan kommer till Nederländerna om några veckor för att bygga på sin egen Quest hos velomobiel.nl Kanske blir det något licensavtal då."

/Mars

Postat av: Mars datum mars 9, 2005 08:10 EM

Ethan samlar ihop pengarna just nu genom att auktionera ut några Alleweders och lite andra HPV-saker. Han kanske samlar pengar för att kunna ge Ymte ett anbud han inte ska kunna säga nej till?

Postat av: Jan-Inge datum mars 10, 2005 08:05 FM
Posta en kommentar









Kom ihåg personlig info?