november 25, 2004

Deadline för annonser

Från och med årsskiftet (1 januari 2005) tänkte jag införa en regel för Köpes-bytes-säljessidorna http://www.liggister.org/buyandsell.html,
Annonserna får bara ligga inne ett halvår oförändrade. Blocket www.blocket.se mycket populär annonssajt har 2 månaders tid sedan tas annonsen bort och där kostar annonserna en liten summa. Som det är nu så undrar jag om de gamla annonserna hos oss är aktuella eller inte och jag orkar inte ta kontakt med alla som står där. Hör av er till mig om ni vill ha kvar er annons så uppdaterar jag datumen. Kommentera gärna denna regel här på kommentarerna så jag vet vad ni tycker.

Postat av Jan-Inge datum november 25, 2004 06:45 EM
Kommentarer

Bra idé. För några år sen ringde jag på en fin äkta Moulton som utannonserades förbluffande prisbilligt. Men den var såld. Fem år tidigare.

Så det är bra med en gräns. Dock är 2 månader för lite. Liggcyklar är ju ingen färskvara. Beslutsvåndan kan vara stor. Sätt gränsen vid 6 månader. Det tror jag behövs.

Postat av: Krister Spolander datum november 25, 2004 07:11 EM

Jag tänkte alltså på nyårsaftonen! ta bort alla annonser som är äldre än ett halvår om nu någon inte förstod det. Vill ni ha den gamla annonsen kvar så gör en uppdatering till mig.

Jag tänkte också 6 månader för jag vet hur trögt det kan vara med liggister och wannabees. Man ska också hinna övertala familjen att detta är ett mycket bra och livsviktigt köp.

Jag har lite vånda inför detta beslut men känner att det kan nog vara bra.

Postat av: J-I datum november 27, 2004 08:39 FM

Hejsjälva!
Ett halvår verkar rimligt, skulle det behövas mera får annonsören kontakta dig för ev. förlängning.
Mvh
Egon Jonsson

Postat av: Egon Jonsson datum november 29, 2004 09:25 EM