november 23, 2004

Velokraft uppdaterad webbsida

nocomny.jpg

Vår favorittillverkare (varför hyckla? Det är bara att erkänna! Men glöm inte Cobrabikes) Velokraft www.velokraft.com har uppdaterat sina webbsidor en aning. Förutom drägelbilder på relativt nya NoCom se bilden så finns många nya bilder på bl.a. ny framgaffel för SWB, bakboxen, ny uppfällbar styrstam etc. Det finns även några teasers i form av kommande produkter som VK3 som kanske betyder nya framhjulsdrivna delbara deltatriken som vi visat spionbilder på i Trampkraft för några nummer sedan och en HighRacer som är redan beställd av Mikael Seierup och ny längre bakkåpa mer tänkt för tävling osv. Bilder på liggcykelsäten som är till salu finns numera också vilket man måste ha vetat om innan osv osv. Det är nog snart dags för ett besök i Polen...

Postat av Jan-Inge datum november 23, 2004 07:02 EM
Kommentarer

Glömm inte den nya nederländska lowracer G-Race.

/Mars

Postat av: Mars datum november 23, 2004 07:51 EM

Jeg tror, at VK3 bliver en fullsuspension SWB og ikke deltatriken.

/Mikael

Postat av: Mikael datum november 23, 2004 08:06 EM

Ifølge tyskerne er G-Race ikke til salg endnu i modsætning til Velokraft og Cobra, der nærmest må siges at være i serieproduktion.

35 cm? Så er det en skam, at sædehøjden på en VK2 kun er 32. :-) Du må have regnbukserne på, Krister.

Postat av: Mikael datum november 23, 2004 09:56 EM

Faktum är att min VK gått i ide. Den behöver víla, ganska hårt sliten efter denna säsong, omkullkörd några gånger (gillar inte grus eller våta släta stensbeläggningar.) Men nu är den rengjord och putsad. Och uppställd i vardagsrummet framför bokhyllan där den verkar trivas rätt bra. Tills i mars/april då den får rulla ut på vägarna igen.

Ska bli intressant att se vad Kamil Manecki avser med VK3 och den längre bakkåpan - är det bara en kåpa eller också för bagage?

Postat av: Krister Spolander datum november 24, 2004 11:35 FM

Kanske är G-race inte till salu, men det är Cobra egentligen inte heller. Ja känner två som samtidigt har beställt en Cobra (i augusti), men sedan dess har inget hänt; inte heller har någon annan fått en Cobra. Enligt Werner (byggare av G-race) kommer fem provexemplarer snart.

/Mars

Postat av: Mars datum november 30, 2004 12:35 EM