Meningen med livet eller vem drog ut proppen

God morgon alla glada människor och andra goa varelser! Klockan är över 5 och solen står högt på himlen, i alla fall någonstans på jorden. Eller så får du låtsas att du är en sol. Fast det betyder att du ska stå högt på himlen… Nåja, nog  solar. 
Sover ni fortfarande??? Det var ju dags att vakna. Hallååååå!!!! 
Vad står på agendan idag?? Själv ska jag börja jobba efter jullovet och det firar jag med att gå till tandläkaren. Ska vara där om 4h. Gott om tid. Jag hinner nog. Tror jag i alla fall. Man ska inte ha så bråttom i livet. Ja jag hinner. Tycker ni om tandläkare? Jag har inget problem med tandläkare fast å andra sidan så har de inte gjort något mer än undersökningar de senaste 20 åren. Inser dock att det är inte tandläkare, utan tandhygienisten som jag träffar mest då. Jaja, nog om tänder. De ska ändå bara ramla ut. 
Hörde ni den stora nyheten?? Jag vann i Carcassonne igår. Igen! Wow. Hörde jag grattis??? Tack!!! Det värmer. Carca rocks. 
Men hur var det nu med vad som står på agendan på dagen? Någon som ska åka till månen? Någon som ska fridyka till 48m? Någon som ska börja en resa jorden runt på en enhjuling? Vad? Inte? Nu blir jag besviken på er. Kom igen nu! 
Vad ska ni göra då? Jobba? Sitta på gumpen hela dagen? Beklagar sorgen i så fall. 
Jag? Vad är det med mig?? Om jag ska sitta på gumpen och jobba? Ja, det verkar inte bättre. Jag är lika tråkig. 
Vill ut och skida i fjällen men måste jobba. Eller måste jag? Varför “måste” man jobba??? Varför har vi ett så inrutat samhälle med så många måsten? Var är friheten? Det kan väl ändå inte vara meningen att vi ska skutta omkring på jorden och göra samma sak om och om igen precis likadant. Eller är det???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.