OmmWriter

Hej

Nu ska jag snart gå hem! Solen skiner ute och det känns som en ganska produktiv vecka så här långt. Normalt brukar jag ju vara ledig på fredagar men eftersom jag tänkt ta ledig under påsklovet (nästa vecka) så tänkte jag att jag fick jobba klart en leverans innan jag får ledigt.

Veckan har varit en hektisk blandning av programmering, föreläsningar och middagar ute (3 dagar på raken). Inte bra för midjemåttet. I och för sig serverade restaurangen (Husman Kök och Café) i princip rått kött till ca 100 gäster så jag åt faktiskt inte upp.

Varför började jag skriva detta just nu? Jo jag fick ett tips om OmmWriter som är en helt otroligt minimalistik textklient som skalar bort det mesta och låter en fokusera på själva skrivandet. har bara använt den några minuter men jag kommer att helt klart göra det igen. Fokus är bra! Man kan välja bakgrunder, lugn musik som plinkar på medan man skriver, alla menyer försvinner efter några sekunder och det är ett mysigt tickande för tangentbordstryck.

Här kan ni se hur det ser ut:

Ommwriter.JPG
Ps. Det ser lite ut men det är en stor skärm!

Gällande att åka hem förresten, trpr nog att jag ska ta och försöka jobba bort lite programmering resten av dagen så kanske man kan bli ledig tidigare imorgon.

Påsklov förresten, kanske dags att sätta upp lite kakel i köket? Det är ju bara drygt 2 år sedan vi började renovera 🙂 Kanske lite socklar på skåpen i vardsrummet? Några hundra löpmeter lister borde också sättas upp. Jaja. Det finns så mycket man kan göra 🙂  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.