Trasiga tår == inte kunna röra på sig

För en dryg vecka sedan lyckades jag tappa en glödande kolbit på två tår på högerfoten. Biten brände fast mellan tårna och jag fick andra gradens brännskador på ett område stort som en dryg enkrona. Det såg riktigt fint ut och verkade läka fint.

Sedan åkte jag till fjällen och i förebyggande syfte så tejpade jag blåsorna med luftig sårtejp och det kändes väldigt bra. I tisdags så var vi ute på långtur långt upp på fjället med över 1000m stigning och det gav lite annorlunda påfrestningar på tårna och ledde till att blåsorna sprack upp och dagen efter började det göra riktigt ont. Lite Ipren och det kändes bra igen.

I morse så såg det inte mycket bättre ut så jag ringde vårdcentralen och de skickade mig vidare till apoteket där jag fick hjälp med råd och jag ska främst sätta på salvkompress på dagen och låta det lufta på natten. Ska tvätta ut det ordentligt med ett fotbad med såpa först dock.

Tyvärr så gör det ont i foten när jag använder den vilket gör att det är svårt att komma ut göra något alls. Igår gav jag mig ut och skulle hämta Oliver från dagis, viket gick bra ca 75% av vägen innan antagligen såren sprack upp igen och det började göra riktigt ont.

Så nu klättrar jag på väggarna för jag måste få röra på mig 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.