25 mar

Warp Drive

Denna vecka har jag verkligen kört med warp drive påslagen och idag var det extra mycket så. Gick upp extra tidigt för att åka till Skellefteå (bilen gick 0710 från TH) och träffa lite Umeåbor (vi skulle träffas halvvägs). Tror ni det dök upp några Umeåbor? Nä, just det. Så här här fick vi fem från Luleå jobba i Skellefteå när vi lika väl hade kunnat träffas i Luleå, men vi fick i alla fall en liten mini-retrreat som kändes jättebra och produktiv.

Syftet med resan var att jobba fram vilka pilot-användare vi ska jobba med i Satin-2 projektet som just nu pågår i Luleå och Umeå med det övergripande målet att göra det lättare för icke-programmeringskunniga att skapa applikation för mobil användning (mobil är inte nödvändigtvis samma sak som mobiltelefon även om det är det initiala målet).

Väl hemma igen från Skellefteå så kastade jag i mig två smörgåsar, drack en kopp kaffe och bytte kläder för att efter 7 minuter totalt hemma åka iväg med scouterna och åka pulka och grilla på Ormberget. Mysigt! Trevligt! Skoj!

Nu är klockan 2050 och jag är helt knäckt och ska gå och lägga mig och läsa en liten bok. Ha det!

Ps. Oliver har antagligen fått vinterkräk. Suck!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.