Väggen blir bara tjockare och tjockare (som jag)

Idag kom jag igång ännu senare än tidigare dagar (börjar bli en dålig vana det här) och började med att cykla till stan för att köpa kaffe, Kahls Monsun Malabar (jag provade faktiskt med koffeinfritt men man vaknar liksom inte av det ;)), sedan tog jag en liten omväg för att titta på kryssningfartyget Saga Ruby som kom till Luleå idag (det andra denna sommar) och sedan vidare till Beijers för att handla lite skruv, spackel, drev med mera. Väl hemma var klockan 13 och vi fick stressa i oss en mycket god lunch bestående av hemmagjorda hamburgare (extra kryddiga), potatisklyftor, grön sallad och chiliäggsallad (Gs favorit!!). Efter det bar det iväg på utvecklingsamtal med Oliver men det blir ju inte så mycket riktigt utvecklingssamtal när de är tre utan vi tittade mest på bilder från vad de hittat på under året och vi fick en CD med allt material på.

Nu var det äntligen dags att bygga lite, vi satte in första lagret isolering, sågade och satte upp spånskivan som skulle täcka den, sågade till lite reglar, satte upp isolering lager två och… stopp…. skruvarna jag tänkt använda var för korta för att gå igenom regel plus isolering två och fästa. Iväg till Beijer igen för att köpa skruv och sedan förbi affären för att köpa lite mjölk.

Väl hemma igen så blev det kvällsmat (jag gjorde smoothies på banan, krossade linfrön, hallon och youghurt == mums) och sedan byggde vi till klockan 20. Vi fick fick upp all isolering del två och alla regler som behövdes för att börja sätta upp panelen.

Nu skall jag slappa lite i soffan med 24 säsong 7!

Ps. Imorgon blir det faktiskt vanligt jobb. Jag skall på “off-site” med LTU.

Pps. Tror inte jag talade om att jag fick ett trevligt samtal från Abisko igår (eller var det i förrgår) att de nu hade rum i huvudbyggnaden åt oss över midsommar Trevligt att slippa byta rum!

Ppps. Det verkar som om det blir ett riktigt myggår i år i Luleå. De började komma igår och vi är helt invaderade tyvärr.

Pppps. Måste sätta på lite deg till källarfranskor också idag!

090610 - 1.jpg

Saga Ruby (taget med den fantastiska kameran i HTC G1).

090610 - 2.jpg

Isolering del 1 på plats.

090610 - 3.jpg

Spånskiva på det på plats!

090610 - 4.jpg

Isolering del 2 och reglar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.