JAG HAR ONT

JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT – JAG HAR ONT

Jag i tysthet, jag får inte säga JAG HAR ONT för min fru men JAG HAR ONT! Fick ingen tid till läkaren idag utan jag får hålla mig till klockan 1500 i morgon. Buhu!

På tal om ont så verkar min KISS spelare (TV-film-dator-låd-grunka) må lite dåligt. Nätagget håller på och lägger av och det samma dag som jag la min andra order på en Popcorn A100. Den första beställde jag hos Dustin Home men de verkar inte kunna leverera och i morse fick jag inbjudan till att köpa en direkt från tillverkaren istället. De har en väntelista baserat på när man registrerade sig som kund hos dem. Antingen skickas den i slutet av februari eller efter 8:e mars. Mer opium åt folket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.