Idag

Vad har jag gjort idag då? Ingenting! Allt! Har betat av en hiskelig massa små todopunkter. Trodde jag skulle hinna skriva ihop en ny forskningsidé men jag han inte ens börja, möten och småsaker hela dagen. Tjipp tjopp.
Tovah är skoj, hon kunde inte sova på kvällen och hon grät för hon fick aldrig någon sovmorgon tyckte hon. Grejjen är att hon alltid (7 dagar i veckan) går upp före mig! Jag tyckte hon heltenkelt kunde fortsätta sova och jag förklarade vad sovmorgon innebar….. nja världen funkade inte så tyckte hon. Hon kunde ju inte sova mer 🙂 En 5 årings logik.
I helgen gjorde jag verkligen det jag ville göra. Satt och jobbade och lärde mig en massa om DHTML, AJAX och Web2.0 när jag kände för det. Hade Goggi och Jalle över på mat i lördags. De fick lammfiol och lammkotletter på grönsaksbädd med potatismos. Mums! I söndags blev det såklart sushi och i söndags kväll gjorde jag en rostbiff som sedan fick marinera över natten. Mums blev den. Här är mitt recept:

Jag kör den i ugen utan kryddor till 58 grader och sedan låter jag den ligga i en marinad över natten. Marinaden innhåller massor med salt, massor med vitlök, persilian, timjan och dragon. Man kokar marinaden och låter svalna medan köttet är i ugnen och lägger ner köttet i den svala marinaden!

Dock kunde den fått vara inne lite längre för den var ganska röd, för röd faktiskt men god. Tovah tyckte den var mumsig. Johanna köpte en ny ungstermometer idag så nu kanske vi kan mäta bättre till nästa gång. Vi skall jämföra vår gamla nästa gång vi sätter på ugnen för jag misstänker att den visar fel. Eller kanske inte 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.