Jagad

Känner mig jagad och retlig idag. Har sovit dåligt den senaste veckan eftersom min fina gavida fru har börjat snarka pga att hon vuxit pga graviditeten. Och nej, det har inte kommit någon baby ännu även om det är dags när som helst.
Åt tyvärr lite socker på eftermiddagen också. Som vanligt så kände jag av det direkt efter jag ätit det men då är det ju lite väl sent.
Trött som skrot är jag i alla fall så jag borde väl sova nu. Skall försöka komma iväg och träna imorgon. Hoppas inte mötet på förmiddagen blir av för då kan jag träna innan lunch som jag tycker om…. Har inte tränat en enda gång i år, trist. Endorfin är bra för kroppen.
Jobmässigt har jag haft det trögt med att motivera mig. Inte de vanliga ekorrhjulstankarna utan en mer avtrubbad attityd. Jag pular på och gör det jag gör. Det är som som alltid, jag saknar utmaningen. Eller så har jag helt enkelt fått andra prioriteringar i livet. Vettigare prioriterngar? Kanske det….
De gånger jag känner mig riktigt upprymd och glad är nör jag helt glömmer bort jobbet och är i nuet. Inte för att jag blir ledsen av jobbet eller något utan mer att det inte ger mig energi. Det blir ej heller negativ energi utan bara neutralt.
Nu har Johanna släckt så jag får väl gå och lägga mig.
Ha det, som norrmännen säger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.