Semesterdrömmar

Idag efter jobbet tog jag ut familjen på en pick nick. Vi gick till Sinksundet och en blandad kompott av mat (som Johanna blandat ihop). Totalt gick vi drygt 1 mil och nu är vi riktigt knäckta.
Idag har jag mest jobbat med en ansökan till Vinnova som vi kallar iCare – Nätbaserad Omvårdnad. Det är faktiskt riktigt skoj och det verkar som jag fått tillbaka intresset för forskningsansökningar igen. Känner mig riktigt motiverad.
Har jobbar hårt denna vecka och jag måste få komma i säng i vettig tid idag. Skall bara se klart på Aktuellt och skall lägga mig efter det.
Semester är ju alltid på tapeten. Jag tycker ju om att planera för just detta. Just nu verkar det bli en budget variant med en lägenhet på Teneriffa i 2 veckor under Februari 2005 MEN om man fick drömma så varför inte åka till Mexico och på ett all-inclusive boutique hotell där buffeer är förbjudna. ALLT ingår och man beställer bara från 1 utav 5 menyer och full room service ingår. 2 vuxna + 1 barn skulle för 14 nätter kosta $4900 🙂 Ta en titt på denna presentation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.